8.45 am Warning bell  
8.50 am – 9.00 am Morning Registration  
9.00 am - 9.30 am PERIOD 1 [30 minutes]
9.30 am - 10.05 am PERIOD 2 [35 minutes]
10.05 am - 10.35 am PERIOD 3 [30 minutes]
10.35 am - 11.10 am PERIOD 4 [35 minutes]
11.10 am - 11.35 am Assembly and Break [25 minutes]
11.35 am - 12.05 pm PERIOD 5 [30 minutes]
12.05 pm - 12.40 pm PERIOD 6 [35 minutes]
12.40 pm - 1.10 pm 1st Lunch (Years 11-14) PERIOD 7A [30 minutes]
1.10 pm – 1.20 pm Gap (Non-Teaching) [10 minutes]
1.20 pm – 1.50 pm 2nd Lunch (Years 8-10) PERIOD 7B [30 minutes]
1.50 pm – 2.25 pm PERIOD 8 [35 minutes]
2.25 pm – 2.55 pm PERIOD 9 [30 minutes]
2.55 pm - 3.30 pm PERIOD 10 [35 minutes]
     

 

 

Contact us

Sullivan Upper School
Belfast Road
HOLYWOOD
BT18 9EP